O nama

DOBRO DOŠLI NA SAJT SENZAL NEKRETNINE

Senzal DOO Čačak je privredno društvo sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja čija je osnovna delatnost posredovanje u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti.

Senzal nekretnine osnovane su u junu 2002godine, a nekoliko godina kasnije promenili smo pravnu formu, tako da agencija sada posluje pod nazivom SENZAL DOO ČAČAK

Veliki broj zadovoljinih prodavaca i kupaca, naš su najbollji marketing i preporuka.

U domen poslovanja agencije Senzal doo Čačak osim poslova I radnji vezanih za samo posredovanje (procena nepokretnosti, pregled dokumentacije i ukazivanje na neke dodatne radnje, oglašavanje prezentacija nekretnine, dovodjenje kupca i prodavca u kontakt, učešće u pregovorima, zaključivanje predugovora i ugovora i dr ), spadaju I poslovi vezani za ozakonjenje nelegalno izgradjenih stambenih i poslovnih objekata zastupanje pred poreskim organima u postupku povraćaja pdv-a, predaja raznih poreskih prijava .

Zastupanje u katastru nepokretnosti u postupcima uknjižbe prava vlasništva, upisa i ispisa različitih tereta I zabeležbi.

Pomoć u rešavanju imovinsko-pravnih odnosa

Agencija Senzal ima dugogodišnju saradnju sa većinom poslovnih banaka, što kupcima u velikoj meri olakšava I ubrzava realizaciju stambenih kredita.
Senzal doo Čačak upisana je u registar posrednika u Ministarstvu trgovine, turizma I telekomunikacija pod registarskim brojem 239.

Uporedite oglase